woensdag 14 oktober 2015

website laten maken ? lees deze tips!

Het is zover! Je gaat een nieuwe website laten maken. Misschien had je al een website maar is deze ondertussen een beetje verouderd? Misschien wil je gewoon een nieuw design?
In elk geval hoeft het helemaal niet duur te zijn om een nieuwe website laten maken! Reeds vanaf 500 euro heb je tegenwoordig al een degelijke website. Een website met een specifiek, professioneel design en volledig aangepast aan de huisstijl van uw bedrijf of hobby. Voor deze prijs zetten wij een mooie website online op de server met 3 pagina’s. Meestal bevat di teen homepage, een contactpagina en een pagina die je nog zelf kan kiezen. Bijvoorbeeld een pagina met een portfolio, foto’s van jouw projecten, een voorstelling van je bedrijf of bedankjes van je klanten. Wij gaan als volgt tewerk: Tijdens een telefonisch contact bespreken wij jou noden en wensen. Daarna stuur je ons je teksten, logo en eventueel foto’s en wij zorgen voor een website die bij je past. Uiteraard kan jij door middle van een special code het verloop van de opbouw volgen voordat de site online staat en, indien nodig, bijsturen. 
Wij garanderen  u een volledige service! Wij bouwen niet zomaar een website. Wij kijken samen met u naar de noden van uw bedrijf en personaliseren zo uw website voor een optimale benadering van uw klanten. Wij kijken voor u wat beste werkt en hoe u clienteel kan winnen via uw website.
Wij maken niet alleen uw website maar begeleiden u ook in al uw  online activiteiten zoals het opzetten van email- en advertentiecampagnes, webapplicaties, sociale media, mobiele apps, drukwerk....Uw bedrijf zichtbaar maken op het internet, uw producten online verkopen via een goed opgebouwde catalogus. Redenen te over om een goede website te hebben. Belangrijk hierbij is dat uw website een mooi grafisch ontwerp heeft. Nog belangrijker is natuurlijk dat uw website gevonden wordt op het internet. Wij houden rekening met al uw noden en als grafisch ontwerper met een jarenlange ervaring in de reclamewereld kunnen wij u raad geven in de te volgen stappen voor een succesvolle website.

1 opmerking: