vrijdag 14 april 2017

verpakkingsmachine of etikketeermachine en sealing

Aangekondigd als een “game changer” in termen van uptime en productiviteit, kunnen de nieuwe Infinity tunnel inductiesluiting coils bijna alle types van containers behandelen zonder de typische tijdrovende spoel omschakeling.

Volgens fabrikant heeft  de eigen technologie de ingebouwde mogelijkheid tot 100% van de tunnelspoel-toepassingen (inclusief alle dubbele halsflessen) en 80% van de inductie cap afdichtingstoepassingen te dichten. Bovendien is de Infinity spoel een gereedschapslood ontwerp, met ofwel knop of motorische verstelling.

Een woordje uitleg: “Dit is een twee-coil systeem. Wat betekent dat er twee verschillende grootte Infinity spoelen zijn die het water te dekken. De mogelijkheid om alle container types / vormen / stijlen vereist van Seal deze tunnelinsnoermachine te spoelen zonder te moeten veranderen van spoel. Vroeger, en met andere concurrerende producten, is er steeds een afzonderlijke spoel vereist voor elke SKU [SKU], en die moeten manueel worden verwijderd met gereedschap.”

Hier is een voorbeeld van enkele lange nek en afgiftehouders het systeem aankan. (Foto beleefdheid van Silgan.)

Gebruikers kunnen de Infinity rollen op Pillar compacte iFoiler inductiesluiting systeem te krijgen; de nieuwe spoelen kunnen niet worden achteraf op een andere bestaande systemen.

Een inrichting voor de assemblage van ladingseenheden van afzonderlijke items. 

Gewoonlijk wordt een deel van geautomatiseerde assemblagelijnen, verpakkingsmachines zijn de laatste stap in het productieproces en de eerste stap in het transportproces. 

Zij kunnen automatische of halfautomatische en kan omgaan met materiaal verpakt in stijve, halfstijve of zachte containers en materialen die niet verpakt in houders, zoals metalen gietstukken, plaatwerk, gewalste metalen profielen en hout. 

De machines kunnen worden ingesteld om items van een bepaalde standaard formaat of items binnen hetzelfde bereik van standaardmaten te behandelen, met de nodige aanpassingen worden handmatig of automatisch gemaakt. 

Ze kunnen worden gebruikt om opneemeenheid belasting van hulpinrichtingen, zoals pallets of skids. Er zijn machines die alleen ladingen monteren, en er zijn machines die zowel monteren en breken belastingen.

Er is een grote variatie in het ontwerp van verpakkingsmachines. Onder de factoren die van invloed zijn ontwerp zijn de specifieke kenmerken van het productieproces en de eigenschappen en afmetingen van de goederen. Indien u ook op zoek bent naar een etikketeermachine kan u altijd ook met hen in in zee gaan. De lading bestaat uit een stapel afzonderlijke items die in volgorde zijn verzameld volgens het belasting sorteerplan, waarbij de relatieve posities van de punten bepaald. Verdere ontwikkeling van het ontwerp van verpakkingsmachines is gebaseerd op overeenkomen met de afmetingen van verpakkingsmaterialen die van de tot nu toe niet-verpakte producten en overwegingen van de grootte, vorm en gewicht van de stukgoederen. Standaardisering maakt het mogelijk de optimale industriële werkwijzen voor verpakken machine, die op zijn beurt selecteert, een voorwaarde voor het ontwerpen van uniforme en universele verpakkingsmachines. De eerste verpakkingsmachines verschenen in de Sovjet-Unie en in het buitenland tijdens de jaren 1940.Verpakkingsmachines worden gebruikt voor de montage van ladingseenheden van plaatmateriaal, uit bulk goederen in zakken, en naar de afzonderlijke eenheden in de metallurgie, bedrukken en hout producten industrieën. Dergelijke machines kunnen worden ontworpen om stukgoederen horizontaal monteren, verticaal of op een manier die horizontale en verticale operaties combineert. In ontworpen voor horizontale werking, de goederen van de transportband geleid door de verdeler volgens het werkplan, worden geleid in de collector. Er vormen de producten een laag, die wordt bewogen door de wagen van een dubbele kettingtransporteur de flappen van de stapelinrichting. De kleppen worden dan geopend, de laag goederen wordt neergelaten op de pallet en de stapelinrichting readied naar de volgende laag te ontvangen. Nadat de laatste laag wordt gestapeld, de last verder naar de afvoertransporteur en vandaar naar de uitvoerband. De distributeur maakt het mogelijk om uit te voeren sequentiële sorteren van artikelen van verschillende standaardmaten volgens een verscheidenheid aan programma's door het maken van de noodzakelijke aanpassingen in het besturingssysteem.
De productiviteit van de Sovjet-Unie en buitenlandse verpakkingsmachine is zo hoog als 2000 stukgoederen per uur.

2 opmerkingen: