dinsdag 30 mei 2017

inkoop tweedehands auto's kiezen tussen automatische transmissie of handgeschakelde transmissie

inkoop tweedehands auto's

handgeschakeld of automatisch


Een nieuwe auto kopen is een enorme beslissing, vooral als u niet zeker weet of je er een wilt met een handgeschakelde of automatische transmissie. Het allerbelangrijkste is om jezelf vooraf te informeren, om de verschillen tussen de twee te begrijpen. Dan kunt u beslissen welk type transmissie het beste past bij uw behoeften.
Begrijp de basics. Net als die van een handgeschakelde transmissie, de primaire taak van de automatische transmissie is om de motor om te werken in de smalle reeks snelheden terwijl het verstrekken van een breed scala van de output snelheden. Zonder transmissie, zouden auto's beperkt blijven tot een overbrengingsverhouding en die verhouding zou moeten worden gekozen om de auto te laten rijden met de gewenste topsnelheid.Indien je dan ook op zoek bent naar inkoop tweedehands auto's ben je natuurlijk hier aan het goede adres!
Als u een topsnelheid van 80 mph (130 km / h elders) wilden, dan zou de overbrengingsverhouding gelijk aan de vierde versnelling in de meeste handgeschakelde transmissie auto's. U hebt waarschijnlijk nooit geprobeerd het besturen van een handgeschakelde versnellingsbak auto met behulp van alleen de vierde versnelling. Als je dat deed, zou je snel ontdekken dat je had bijna geen versnelling bij het opstarten uit. Een auto als deze zou zeer snel slijten en niet die drive-in staat zou zijn. Een auto opkoper is ook steeds handig om je met raad en daad bij te staan.

Denk aan de macht. Wanneer u op zoek bent naar een auto opkoper of u wil een tweedehandswagen verkopen Als u de meeste macht willen van uw motor, gaan met een handgeschakelde transmissie versus een automatische is het meest waarschijnlijk gaat om uw beste weddenschap. Terwijl sommige moderne automatische transmissies, dwz CVT-transmissies, manumatics en gebruikelijke 4 of 5-speed automatische transmissies maken enige uitstekende acceleratie, is er meestal nog een aanzienlijk verschil in 0-60 maal tussen deze soorten automaten en een 5 of

6. versnellingsbak.

Bijvoorbeeld, een automatische uitgeruste Dodge Neon heeft een gerapporteerde 0-60 MPU tijdperk van ongeveer 10,5 seconden. Hetzelfde Neon wanneer uitgerust met een handgeschakelde 5-versnellingsbak heeft een gerapporteerde 0-60 tijd van 8,1 seconden; een enorm verschil. Terwijl de meeste auto's niet over deze grote van een 0 hebben - 60 MPH kloof tussen automatische en handmatige overbrengingen, 99 procent van de tijd zult u aanzienlijk betere prestaties te ontvangen van een handgeschakelde versnellingsbak.
Versnelling met manuele transmissie gewoonlijk superieur voor een aantal redenen, bepalend zijn overbrengingsverhoudingen en de beschikbaarheid van meer precies schakelen. Om uit te leggen, als je een auto die 200 pk bij 7.000 tpm ontvangt eigenaar, maar uw automatische transmissie zal up-shift onder volgas op slechts 6000 RPM, zal je waarschijnlijk nooit het gevoel het volledige bedrag van de kracht die uw motor werd gemaakt om te bieden. Dus, kan de motor worden voorzien van een 200 pk rating, maar omdat uw auto is uitgerust met een automatische die up-verschuivingen te snel, kunt u het missen van maximaal 20% van het beschikbare vermogen. Aan de andere kant, met de meeste handgeschakelde transmissies, kunt u meestal het motortoerental aan de rode lijn of verleden. Hierdoor kunt u de meeste macht mogelijk te krijgen aan de voorzijde, achterzijde, of alle vier wielen onder volgas take-offs. Indien dit allemaal te moeilijk is kan u best op zoek naar een opkoper autowrak.


Beschouw semi-automatische transmissie. Als u een auto om de macht willen, maar iemand gebruikt het ook voor dagelijks, overweeg dan een semi-automatische transmissie. Deze transmissies worden genoemd verschillende namen van de ene fabrikant naar de andere. Meestal zijn ze te vinden op de sport modellen. Kortom, ze zijn een automatische transmissie met de optie om handmatig te gaan. op de bodem - Als u in de handmatige modus, zal het niet de gemeenschappelijke versnellingspook met vijf opties, maar één met een + aan de bovenkant en een te zijn. U op de shifter naar het + teken opschakelen en trek richting - merk terugschakelen.


Bepaal of het brandstofverbruik is een probleem. Als je antwoord ja, dan gaan met een handgeschakelde transmissie gaat waarschijnlijk uw beste weddenschap, maar het is ver van je enige keuze. Veel nieuwere auto's met automaten hebben een EPA rating van slechts 1 of 2 MPG minder dan hetzelfde model auto uitgerust met de handleiding.
Er zijn uitzonderingen op deze regel. Sommige voertuigen beter kilometerstand (5 mpg of meer) als een automatische vergelijking met de handleiding, met name in Toyota's zoals RAV4 en de PT Cruiser. Als dit het geval is, zijn de meeste mensen niet van plan om een ​​aanzienlijke hoeveelheid geld te besparen op de brandstofkosten te gaan met de handgeschakelde 5-versnellingsbak (vooral als je veel van de stad rijden). Aangezien de meerderheid van de bestuurders niet handmatig schakelen voor de economie (of weten hoe) kan de 1 of 2 MPG die verloren gaat met de automatische gemakkelijk te winnen.
Controleer de EPA ratings (stad en de snelweg) van de auto in kwestie met beide transmissies. EPA ratings zijn niet altijd accuraat, maar ze geven u een goed idee van wat voor soort brandstofverbruik u zult ontvangen. Een opkoper wagens is ook steeds handig.


Denk na over onderhoud / reparatie kosten. 


Hoewel de automotive wereld zeer ver met de raffinage automatische transmissie is gekomen, de meeste automatische transmissies moeten nog veel vaker worden nagekeken dan handgeschakelde transmissies (sommige autofabrikanten verklaren dat hun handgeschakelde transmissies nooit hoeven te worden onderhouden met vloeistof veranderingen, etc. handgeschakelde transmissies. zijn ook meestal iets / veel goedkoper is om vast te stellen wanneer er iets mechanisch in de war gaat. Dit is niet altijd het geval is, maar gemiddeld zal een handgeschakelde versnellingsbak kost u minder te repareren dan een automatisch in hetzelfde type voertuig.
De koppelingsplaat in de handmatige. Een auto handelaar kan u vinden op volgende link.
Identificeer uw behoeften. De motor dat uw auto is uitgerust met maakt een enorm verschil voor welk type van overdracht moet worden gekozen. Om uit te leggen, als u op zoek bent naar een auto te kopen met een 1,5 liter (0,4 US gal) 4-cilinder die pompt 62 pk, en 75 lb / ft van torque zul je waarschijnlijk willen / behoefte om te gaan met een handgeschakelde versnellingsbak. Sinds de macht in dit geval uiterst beperkt is, moet u het meeste uit uw motor voor de heuvel beklimmen, het passeren van de macht, enz. Maken Aan de andere kant, als je op zoek bent naar een auto te kopen met een V8 of V6 die biedt. veel vermogen bij zowel hoge als lage toerentallen, dan zal een schakelbak meer voorkeur dan noodzakelijk. Terwijl de meeste chauffeurs nog steeds in de versnelling en het brandstofverbruik ten goede zal komen door te gaan met een handmatige, is het niet zo schadelijk als het zou zijn met een auto die werd beperkt op de macht. Andere dingen om te overwegen:
Automatische transmissie beter geschikt te beginnen op een heuvel versus een handgeschakelde transmissie.
Een nieuwer voertuig met automatische transmissie meer elektronische besturing dan een auto met een handgeschakelde transmissie. Voor inkoop auto kan u op de site van de auto handelaar terecht.


Bepaal of je bereid bent om de eigenaar van een voertuig met een handgeschakelde versnellingsbak zijn. Sommige mensen kunnen niet de eigenaar van een voertuig met een handgeschakelde transmissie om vele redenen. Ze kunnen niet bereid om te leren om te gebruiken. Ze kunnen een lichamelijke handicap hebben. Zij nodig heeft om de auto met iemand die niet weet hoe je een handmatige te bedienen delen.
Als dit het geval is, dan zoeken naar een automatische die zowel goed verschuiving patronen en een gunstig brandstofverbruik combineert.
Als u bereid bent om een ​​handgeschakelde versnellingsbak rijden, zijn er een aantal functies te zoeken. Handgeschakelde transmissies hebben allemaal hun eigen unieke verschuiving kenmerken. Velen zijn afgestemd voor het brandstofverbruik, anderen zijn gericht voor sport rijden, en dan zijn er veel die het beste van beide werelden te bieden.


Let op als je een multitasker bent. 


Ben je een multitasker die verschillende dingen kan doen in een keer voor een langere periode? Als je antwoord ja, dan ben je in aanmerking voor een handleiding. Als u geen antwoord, dan doe je het niet. Handleidingen moet u zich concentreren op het houden van uw auto op de rails, schakelen van de versnellingen op tijd, en de gevaren op de weg.

Echter, als u liever uw rechterhand beschikbaar te hebben te allen tijde dan multitasken zul je zeker de voorkeur aan een automatische transmissie. Houd er wel rekening mee dat multitasking is, om verschillende redenen, zeer slecht rijgedrag - maar niet te spreken illegaal in een aantal plaatsen.

Je kan ook een website laten maken bij o-design

Geen opmerkingen:

Een reactie posten